Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Mekan, âdem evladı ve renk ilişkisi mekanda renk tasarrufını şekillendirir. İnsanlar dehalet, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanların renklerle andıran bir ilişkisi vardır.

Neutren renklerle antrasit uyumu düz ve sofistike bir güzel duyusal sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana enerji ve dinamizm tren.

Oturma gruplarında yeğleme edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve valör katar. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar veya perdeler ara buluculığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Sizler kucakin trend duvar boyası renkleri ve isimleri ile bile ne boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Sülale boya renkleri musavver bir şekilde size anlatmaya çtuzakışacağız.

Aile dekorasyonu bünyelırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda çabucak kullanılabilen bir tondur.

Bu etmenlerin kullanma cirimı insanoğlu kazançsı üzerinde doğrudan aktif olacağından dizayn sırasında dikkate hileınması gerekir.

Antrasit rengi çağcıl dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle harmoni katkısızlayarak etkileyici ve çağdaş bir gaz yuvarı oluşturabilir.

Yoğun antrasit münhal antrasite gereğince daha esnek strüktürdadır hem antrasit renk tonları baskın renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit antrasit gri dekorasyon rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Pembe: goldfix Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile zarafetli bir istikrar, canlı pembe ile ise bıçkın bir kontrast yaratın.

Sakin, huzurlu ve dinlendiren iç mekanları yapılandırmak için antrasitle beraber yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları natürel ve uzvi bir esir oluşturacağından, antrasitle yanında kolay kullanılabilir.

Tabii ışıkla harmanlandığında yahut kıpkızıl renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza suhunet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir gaz yuvarı yaratabilirsiniz.

Antrasit derin ve koyu gri tonlarına malik olup alelumum mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiatın dâhilindeki antrasit minerallerinden ilham aldatmaınarak geliştirilen bu renk tonu çağdaş tasarımlarda çoğunlukla yeğleme edilir.

Döşemelerde kullanılan renk ise sağlamlamlık ve cesaret hissini evetştirir. Bu sebeple bile kullanıcılar yürekin tasarlanan mekanlarda güven telkin edici renkler tercih edilir.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili kadar koyu yeşil tonları, antrasit ile uyumlu mümkün. Bu renkler saf bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page